Dimex Oy

Dimexille tuotimme vuoden 2017 alussa digitalisaatio selvityksen, jossa kartoitimme yrityksen ulkoisen ja sisäisen viestinnän, tuotannon sekä tuotesuunnittelun mahdollisuuksia digitalisoituvassa maailmassa.

“Olemme tehneet työvaatteita Pohjolan oloihin yli 30 vuotta. Tänä vuonna toimitimme 340 000 vaatetta, joita käytetään kaikenlaisilla työmailla rakentamisesta raivaamiseen ja rahtaamiseen, tehdashalleista metsiin ja satamiin.  Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 13,2 miljoonaa euroa.

Työmme perustana on jatkuva yhteistyö vaatteidemme käyttäjien kanssa. Haluamme kiittää ja kuunnella kaikkia Dimexin valinneita, sillä jokainen ostettu Dimex-vaate on meille osoitus luottamuksesta. Se luottamus velvoittaa meitä kehittämään entistä parempia työvaatteita sinulle ja työtovereillesi.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen Leppävirralla sijaitsevasta päämajastamme käsin. Kasvuhakuisena yrityksenä olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme Suomessa, ja työvaatteitamme menee kasvavalla tahdilla myös vientiin.”

Skills

Posted on

5.1.2017